, ,

Vidalista Black 80

20.00

Vidalista 80 Dejstvo

Vidalista Black 80 mg sa jačom dozom tadalafila ispoljava dejstvo na taj način što se vezuje za receptore na krvnim sudovima penisa, dovodi do njihove vazodilatacije tj. dovodi do blagog širenja tih krvnih sudova. Usled vazodilatacije dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, a samim tim je i erekcija jača i duže traje. U zavisnosti od toga u kakvom su stanju krvni sudovi (njihova elastičnost, ishrana, upoteba alkohola ili cigareta) tadalafil ispoljava dejstvo od 12 do 36 sati. Takodje, tadalafil ispoljava dejstvo samo uz seksualnu stimulaciju tj. u prisustvu osobe suprotnog pola.

Upotreba i Doziranje

Jedna tableta tadalafil se uzima 30-60 minuta prije seksualnog odnosa, opšta preporuka je da se tableta popije sa što manje vode i na prazan stomak. Preporučena doza je jedna tableta dnevno.

Originalno pakovanje sadrži 10 tableta u kutiji. Ovaj hit proizvod poručite putem brze dostave u diskretnom pakovanju.

Cijena:

1 kutija – 20€
5 kutija – 80€
10 kutija – 150€

Vidalista Black 80 je inhibitor fosfodiesteraze (PDE-5). Kod erektilne disfunkcije djeluje tako što povećava dotok krvi u penis opuštanjem mišića u krvnim žilama penisa. Kod benigne hiperplazije prostate (BPH), pomaže u opuštanju mišića prostate i mokraćnog mjehura kako bi se ublažili simptomi mokrenja.

Korpa