,

Kamagra Bombone

10.00

Kamagra bombone su hit proizvod koji se lako uzima, odličnog okusa koji pomaže muškarcima širom svijeta da postignu jače, dugotrajnije erekcije. Djeluju već nakon 15 minuta sa trajanjem od 4-6 sati. Kamagra bombone su potpuno bezbjedne. Efekat se pojavljuje tek kada ste seksualno uzbudeni, a prestaje odmah posle seksualnog čina.

Kamagra Bombone Sastav i Djelovanje

Kamagra Bombone sadrže, svaki po 100mg sildenafila sa ukusom jagode, limuna, ananasa i mente.

Sildenafil djeluje tako što cilja na enzime PDE-5 u krvi, koji su odgovorni za blokiranje proizvodnje važne hemikalije zvane cGMP. Kada se cGMP proizvodi u krvotoku, to omogućava da krv slobodno teče kroz tijelo. Kada cGMP postane obilan u penisu, krvne žile se šire, a u kombinaciji sa seksualnom stimulacijom, dovodi do erekcije zahvaljujući povećanom protoku krvi.

Neželjena Dejstva

Neželjena dejstva su obično prolazna, a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvenciju.

Kamagra Bombone Neželjena Dejstva i Mjere Opreza

Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na lijekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga poslije isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Doziranje i Način Primjene

Kamagra Bombone su namijenjene za žvakanje i rastvaranje ispod jezika. Preporučena doza je jedna dnevno, 30-60 min prije seksualnog odnosa. Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija – 10€

5 kutija – 45€

10 kutija – 80€

Kamagra bombone su hit proizvod koji se lako uzima, odličnog okusa koji pomaže muškarcima širom svijeta da postignu jače, dugotrajnije erekcije. Djeluju već nakon 15 minuta sa trajanjem od 4-6 sati.

Korpa