Politika Povrata

Naša politika povrata novca traje 7 dana. Ako je prošlo 7 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste ispunjavali uslove za povrat, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od vraćanja. Pokvarljiva roba koja nakon otvaranja gubi na kvalitetu ne može se vratiti. Takođe ne prihvatamo proizvode koji su intimna ili sanitarna roba.

Povrat Novca

Kada vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-mail da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Takođe ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ako budete odobreni, tada će vaš povrat novca biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u roku od određenog broja dana.

Zakasnjeli ili bez povrata novca

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovo provjerite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite kompaniji za izdavanje kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što povrat novca bude službeno objavljen.

Dalje, kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat novca.

Ako ste sve ovo uradili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {preparati.bar@gmail.com}.

Rasprodajni artikli (Akcije)

Mogu se vratiti samo artikli po redovnoj cijeni. Artikli na rasprodaji se ne mogu vratiti.

Zamjene

Zamjenjujemo artikle samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikal, pošaljite nam e-mail na { preparati.bar@gmail.com } i pošaljite svoj predmet na: {24 Novembar 8A / 135, Bar 85000}.

Povrat Dostave

Da vratite svoj proizvod, trebate svoj proizvod poslati poštom na: {fizička adresa}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat novca, trošak povrata dostave će se odbiti od vašeg povrata.

U zavisnosti od toga gdje živite, vrijeme koje je potrebno da vaš zamijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Trebate Pomoć?

Kontaktirajte nas na { preparati.bar@gmail.com } za pitanja vezana za povrat novca.

Korpa