Politika Privatnosti

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

U našoj kompaniji cijenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Politika Privatnosti i njeni pricipi: sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno bezbjedno poslovanje i saradnju sa nama.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, email i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Kolačići i politika privatnosti

preparatizapotenciju.me koristi „cookies“ da Vam pomogne u optimalnom korištenju interneta.  Kolačić je tekstualni fajl koji je smješten na Vasem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru.

Kakva prava imate u vezi svojih podataka

Ako imate račun (nalog) na ovoj web stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvoznog fajla ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

 

Saglasnost i promjena uslova 

Korištenje naših servisa podrazumjeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na strani “Politika Privatnosti“ i slanja email obavještenja svim registrovanim korisnicima.

Korpa