,

Kamagra Šumeće Tablete

10.00

Kamagra Šumeće Tablete 100 mg uspješan su i široko prihvaćen tretman za erektilnu disfunkciju. Ove šumeće tablete se lako konzumiraju i brzo djeluju (u roku od 10 minuta). Učinkovito vrijeme djelovanja je 6-8 sati. Pacijenti koji koriste Kamagra Šumeće Tablete redovno prijavljuju kvalitetne odnose i u većini nastavljaju da ih koristite. Proizveden od strane Ajanta Pharma u kliničkim uslovima, lijek je proizveden prema visokim standardima kako bi se osigurala njegova sigurnost i učinkovitost.

Kamagra Šumeće Tablete Sastav

Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

Dejstvo

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP specifične fosfodiesteraze tipa 5, odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u kavernoznom tijelu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija kavernoznom tijelu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

Neželjena Dejstva

Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vozodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvenciju.

Mjere Opreza

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnje na ljekove za liječenje angine prektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Doziranje i Način Primjene

Preporucena dnevna doza šumecih tableta je 100 mg. Uzima se 30 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo traje od 6–8 sati. Šumece tablete su namijenjene za peroralnu primjenu, jedna šumeca tableta se rastvara u 100 ml vode i popije odjednom. Može se uzeti i pola tablete. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za zapocinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporucuje konzumiranje alkoholnih pica u vecoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija – 10€

5 kutija – 45€

10 kutija – 80€

Kamagra Šumeće Tablete 100 mg uspješan su i široko prihvaćen tretman za erektilnu disfunkciju. Ove šumeće tablete se lako konzumiraju i brzo djeluju (u roku od 10 minuta).

Korpa