, , ,

Stud 100

20.00

Čuveni original „Stud 100“ je sprej za odlaganje ejakulacije. Ako ste jedan od 30-40% muškaraca koji se bore sa preranom ejakulacijom, STUD 100 je rješenje koje tražite.

Jedna bočica Stud spreja sadrži sljedece sastojke:

  • Lidocaine chloride 9,6%
  • Isopropyl myristate
  • Stearic acid
  • Hypericum perforatum
  • Kapi Hmelja
  • Pivski kvasac.
  • druge pomoćne supstance do zapremine od 12 ml

Sve dok koristite Stud sprej možete nastaviti sa uvećavanjem organa istovremeno pospešujuci intenzitet, dužinu seksa, ejakulacije i klimaksa.

Stud 100 Dejstvo

STUD 100 sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porijekla (prirodni lidocaine chloride, isopropyl myristate, stearic acid) koji vremenom djeluju umirujuće na nervne završetke penisa i na taj način sprečavaju preranu ejakulaciju. Hypericum perforatum deluje kao selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina, koji kao sporedan efekat ima teže dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakulacije. Humuli lupuli djeluje umirujuce na nerve u penisu i na taj način stišava polnu nadraženost. Pivski kvasac sadrži kompleks vitamina B koji igraju značajnu ulogu u ishrani nervnih završetaka penisa.

Indikacije

Prerana ejakulacija i nemogucnost da se zadovolji partnerka.

Doziranje

Preporučena primjena ovog spreja je 1–2 puta dnevno 15 minuta prije odnosa, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2–3 puta. Takođe se ne preporučuje kontinuirana upotreba Stud 100 spreja duže od tri mjeseca.

Način Primjene

Stud sprej je namijenjen za lokalnu primjenu. Na glavić i tijelo penisa naprskati sprej 15 minuta prije seksualne aktivnosti. Dozvoljena upotreba sa svim vrstama kondoma.

Neželjena Dejstva

Stud sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

Način Čuvanja

Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mjestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svijetlosti.

Rok Upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

Cijena:

1 kutija – 20€

5 kutija – 80€

10 kutija – 150€

 

Čuveni original „Stud 100“ je sprej za odlaganje ejakulacije. Ako ste jedan od 30-40% muškaraca koji se bore sa preranom ejakulacijom, STUD 100 je rješenje koje tražite.

Korpa