,

Španska Mušica (Gold Spanish Fly)

10.00

Španska Mušica – Spanish Gold Fly je prirodni ekstrakt koji uzbuđuje žene. Proizveden na biljnoj bazi, od Guarane i Gigembre, potvrđeno utice na povećanje seksualne želje, kod žena i povećanje njihove želje za seksualnom aktivnošću.

Španska Mušica Upotreba

Ovaj preparat nema direktno relaksantno dejstvo, pa je seksualna stimulacija uslov za farmakološko dejstvo španske mušice i njenu uspješnu primjenu.

Spanish Gold Fly je namijenjena za oralnu primjenu, odnosno potrebno je sipati kesicu u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 30–60 minuta prije seksualne aktivnosti.

Indikacije

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

Neželjena Dejstva

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

Način Čuvanja

Čuvati na suvom i tamnom mjestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

Cijena:

1 kutija – 10€

5 kutija – 45€

10 kutija – 80€

Španska Mušica – Spanish Gold Fly je prirodni ekstrakt koji uzbuđuje žene. Proizveden na biljnoj bazi, od Guarane i Gigembre, potvrđeno utice na povećanje seksualne želje kod žena

Korpa