,

Kamagra Gel vol. 1

10.00

Kamagra Gel vol.1, popularan je i efikasan tretman za muškarce sa erektilnom disfunkcijom. Za razliku od tableta za konzumiranje, gel se može uzeti kašičicom ili direktno progutati.

Kamagra Gel vol.1 se isporučuje u nizu ukusa kao što su:

  • Nana;
  • Čokolada;
  • Banana;
  • Narandža;
  • Mango;
  • Jagoda;
  • Ananas;
  • Vanilia.

Sastav

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

Dejstvo

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u kavernoznom tijelu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibise PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u kavernoznom tijelu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

Neželjena Dejstva

Neželjena dejstva su obično prolazna, a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvenciju.

Mjere Opreza

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga poslije isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Doziranje i Način Primjene

Preporučena doza Kamagra Gela je 100 mg, 30–60 minuta prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena na započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija – 10€

5 kutija – 45€

10 kutija – 80€

Kamagra Gel vol.1, popularan je i efikasan tretman za muškarce sa erektilnom disfunkcijom. Za razliku od tableta za konzumiranje, gel se može uzeti kašičicom ili direktno progutati.

Korpa