,

Kamagra Gel novo-pakovanje

10.00

Kamagra Gel novo-pakovanje se lako konzumira i nudi izvrsne rezultate. Jednostavno odaberite svoj omiljeni ukus, a zatim otopite gel u ustima kako biste osjetili učinak na svoje tijelo. Kamagra gel je pouzdan lijek brzog djelovanja. Ne utiče na funkciju jetre ili drugih organa.

Kamagra Gel Novo-Pakovanje Sastav i Dejstvo

Aktivni sastojak Kamagra Gel novo-pakovanje 100 mg je sildenafil citrat. Pripada porodici vazodilatatora PDE-5. Ovi ljekovi deluju tako što šire krvne sudove u tijelu, posebno oko genitalnih područja. Ovo, zauzvrat, omogućava masovniji protok krvi kako bi se omogućila erekcija. Kamagra Gel nije afrodizijak i za postizanje erekcije biće potrebna stimulacija.

Neželjena Dejstva

Neželjena dejstva su obično prolazna, a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvenciju.

Mjere Opreza

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (koji sadrže nitrate i slično). Ne koristite ga poslije isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

Doziranje i Način Primjene

Preporučena doza je 100 mg, 30–60 minuta prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija – 10€

5 kutija – 45€

10 kutija – 80€

Kamagra Gel novo-pakovanje se lako konzumira i nudi izvrsne rezultate. Jednostavno odaberite svoj omiljeni ukus, a zatim otopite gel u ustima kako biste osjetili učinak na svoje tijelo.

Korpa